Wie is?

Home »  Wie is?

Saskia Danen

Bewerkt 5 Saskia kopie klein spiegel

Na bijna 25 jaar ervaring in de zorg ben ik in 2012 mijn eigen bedrijf begonnen: Zorg4Zorg.
Als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper ken ik de gezondheidszorg van binnenuit. In mijn trainingen en adviestrajecten maak ik veelvuldig gebruik van mijn ervaring als beleidsmedewerker in het ziekenhuis en stafmedewerker en manager in het verpleeghuis.
Met mijn enthousiasme en optimistische kijk op het leven wil ik anderen inspireren om de zorg beter en leuker te maken. Dat doe ik nu door als zelfstandig trainer, adviseur en schrijver een bijdrage te leveren aan opleidingen en verbetertrajecten in de zorg.

Mijn kwaliteiten zijn lastige materie uitleggen en vertalen naar de praktijk, samen werken, ontdekken, bestaande ideeën aan elkaar verbinden en mensen met elkaar in contact brengen. Verbinden is mijn tweede natuur.

Mijn manier van werken

Door de variatie in opdrachten ben ik in staat me snel in te werken, ik kan goed zelfstandig werken en krijg regelmatig te horen dat ik een prettige samenwerkingspartner ben. Ik weet gebruik te maken van mijn eigen kennis maar kan indien nodig ook de benodigde kennis elders vinden. Ik ben een proactief netwerker en een bruggenbouwer. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën en houd ervan om geïnspireerd te worden en anderen te inspireren. Ik koppel graag mensen en ideeën en wil graag kennis delen. Waarom opnieuw het wiel uitvinden als het al bestaat?

In mijn vrije tijd ben ik als vrijwilliger betrokken bij Alzheimer Nederland, in de rol van belangenbehartiger voor de regio Amersfoort e.o. en zit ik in het bestuur van de VisiteClowns en de Raad van Toezicht van Bedemzorg.

Meer weten over mij en mijn kennis en ervaring? Bekijk mijn CV of kijk op mijn LinkedIn profiel.